Måske i dag

Shit jeg er nervøs……

Sidder i venteværelset på fertilitetsklinikken i Herlev og venter på at komme til undersøgelse. Denne undersøgelse er enten et ja eller nej til at påbegynde behandling i dag.

Jeg har længe kæmpet med vægten og til morgen var jeg 200 g fra det aftalte tal, for at må gå i gang. Det er ikke nogen hemmelig at jeg er flov over min vægt og burde tabe mig… Måske 15-20 kg…. Men det er nemmere sagt end gjort. Jeg kan tilsyneladende ikke “tage mig sammen” og motivationen er der ikke 100 %.
Trods arbejdsskifte og en nu 9 km cykeltur hver vej, har vægten ikke rigtig rykket sig.

Når man skal opstarte den type fertilitetsbehandling som os, skal jeg påbegynde hormonbehandling på anden blødningsdag og den er jeg jo ikke herre over. Men et cirka tidspunkt har jeg vidst og har gjort noget så usundt som at halv sulte mig selv i 3 dage i håb om resultat til I DAG!

Det betyder utroligt meget for mig at komme i gang NU, da det er rigtig hårdt at vente. De sidste 4 nætter har søvnen været påvirket (selvfølgelig måske også lidt pga åndssvag kostplan), men stress hormonerne ulmer i krogene… Jeg er så “desperat”, at de 20 min jeg var her før tid, blev brugt på rask gang rundt i p-kælderen for lige at forbrænde lidt! Og har heller ikke spist morgenmad………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *