Er jeg speciel, når jeg fik hele pakken med bivirkninger?

“Jep, jeg sked I bukserne I min bil!”

I dag da jeg kørte fra arbejde havde jeg kvalme, hovedpine og var vildt træt, men det var første dag efter 3 ugers ferie, så det kunne jo sagtens være derfor…

Efter 6 min kørsel ringede jeg til H og nåede kun lige at sige jeg havde det dårligt og så kastede jeg op for fulde gardiner! Heldigvis havde jeg været snu og tage en håndfuld brækposer med fra job, bare lige for at være sikker… H var i røret på bilhøjtaleren og da jeg kastede op i anden omgang var der så meget tryk på, at der kom noget ud af begge ender!

___________________________________

Samtale:

H: skal jeg komme ud til dig skat?

Mig: jeg ved det ikke, jeg har det virkelig virkelig dårligt.

MEGA OPKAST

mig: H nu sked jeg også i bukserne

H: det er lige meget, det finder vi ud af, hvad skal jeg gøre??

___________________________________

Jeg havde 2 min kørsel til Rødovre centret og 20 min hjem.

Jeg begyndte at svede, hovedpinen voksede og jeg havde det generelt bare vildt dårligt!

Beslutningen blev at køre i Rødovre centret og komme på et toilet i en fart.

H var med mig i røret på medhør mens det skiftevis skulle ud af begge ender og han ville komme ud til mig med det samme. Så han kastede alt hvad han havde gang i på job og hoppede på toget. Det føltes som det længste toiletbesøg!

Da maven var tom lagde jeg mig ud på en bænk midt i centret – jeg havde det simpelthen for dårligt til at gøre andet. Jeg fik den vildeste svedtur og var våd på hele kroppen, mens jeg lå og rystede, maven murrede og hovedet dunkede. Jeg følte min bevidsthed var afvigende. Ingen stoppede op, alle gik bare forbi bænken
Jeg blev ærlig talt ret bange og valgte at ringe 1813!

Da jeg havde snakket med en sygeplejerske (havde faktisk lidt svært ved at snakke) og hun mente det kunne være Roskildesyge, kom jeg igennem til lægen og han ville gerne se mig. Jeg fik fortalt begge om behandlingsforløbet og at jeg havde taget FSH stimulerende hormon(GonalF) i 4 dage.

Jeg var bange for at være alene og da der var ikke nogen der stoppede op ved mig mens jeg lå på bænken, besluttede jeg at gå ind i Imerco, hvor en sød medarbejder gav mig en stol og et glas vand.

H og jeg mødtes på Rødovre S-tog station og vi kørte sammen til Herlev akut modtagelse. Jeg både nåede at kaste op det meste af vejen og falde i søvn på den 25 minutters køretur. Jeg faldt vist også næsten i søvn i akutmodtagelsen.

Ved undersøgelsen fra lægen konkluderende vi at det var bivirkninger til hormonbehandlingen.

> 10 %

  • Hovedpine
  • Oppustethed

1-10% oplever disse bivirkninger

  • Diarré
  • Kvalme
  • Opkastning
  • Acne

Så jeg snuppede bare en stor del af pakken….

Da vi kom hjem var jeg hamrende træt og lå først i karbad i 30 min. og derefter i fosterstilling i sofaen, hvor jeg igen faldt i søvn efter at have spist det frugtsalat H havde lavet til mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *