Spændt som en flitsbue og træt som et alderdomshjem

Siden mandag har jeg været sygemeldt og har sovet RIGTIG mange timer!!

Hormonerne har gjort mig uendelig træt og orker nærmest kun at ligge vandret. Til gengæld har jeg ikke haft så voldsomme bivirkninger siden. Lige nu er det træthed og menstruationens lignende smerter og det er til at holde ud!

Lige nu ligger jeg i bilen og venter på H som er til møde på Christiansborg og lige så snart det møde er færdig, skal vi til undersøgelse på fertilitetsklinikken. Det var den løsning, som gjorde at vi begge kunne deltage i dagens undersøgelse. Sidste gang var jeg afsted alene, det var okay, men vi har begge et stort ønske om at være til stede begge to ved alle undersøgelser.

Jeg glæder mig meget til at skulle der ud i dag og er rigtig spændt! Hvis foliklerne/ægblærerne er stimuleret til den rette størrelse kan vi være heldige at få taget æg ud på lørdag, hvilket også betyder at hormonbehandling med FSH er ovre for denne omgang og hvor nice ville det lige være!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *