Sover alle steder!

Er stadig ualmindelig træt og befinder mig bedst ved at ligge ned det meste af døgnet.

I dag er jeg også lidt svimmel og har det periodevis som om, at der er en osteklokke over mit hoved.

Jeg har fået den sødeste besked fra min chef der har fuld forståelse og synes det er bedst jeg bliver hjemme til efter ægudtagning og jeg endelig bare skal ringe eller skrive privat, hvis der er noget hun kan gøre. Jeg er meget taknemmelig for, at ens arbejdsgiver kan være så overbærende på en arbejdsplads, hvor jeg blot har været i små 6 måneder!

Og angående ægudtagning, er der ikke en endelig plan endnu, men vi forventer, at det kan ske på mandag eller tirsdag. Jeg blev, som skrevet tidligere, scannet i går d. 6/9, hvor alt heldigvis så rigtig fint ud. Der er skønnet 8-12 follikler til ægudtagning, men de var ikke helt store nok. Den dag jeg skal tage ægløsningssprøjten skal de fleste follikler have en størrelse på ca 17-18 mm og mine var mellem 10 og 15. De største kan risikere at blive for store, men der var fire, som lægen mente vi kunne få med, med 2 dages yderligere stimulering med FSH. Foruden FSH skal jeg samtidig tage Orgalutranen, som hindrer der sker en naturlig ægløsning.

I dag kan jeg mærke ømhed i underlivet, når jeg mærker der hvor æggestokkene sidder, hvilket er helt normalt. Desuden en form for tyngdefornemmelse og ømhed når jeg bevæger mig. Også helt normalt.

De sidste dage har appetitten heller ikke været alt for stor, men det finder jeg kun godt, da jeg stadig bør fortsætte vægttabet.

Målet med i dag må være et dejlig langt varmt bad…. og en lur….

One Reply to “Sover alle steder!”

  1. Hvor er du sej Signe??❤️ Spændende og vild læsning – og fedt at du vil dele det! Og hvor er det godt at du har fået en arbejdsplads der er så forstående, så du kan bruge dine kræfter på det der er vigtigst❤️
    Krydser så meget fingrer for jer!
    De bedste ønsker og tanker til jer?
    Knus Majse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *