Så der der planer for æggebakken

img_20180908_1405163985797756262852339.jpgLørdag var nok en af de bedste dage under hormonbehandlingen. Jeg vågnede og følte mig frist, tog et bad og lagde en let make up. Det var virkelig skønt at føle sig pæn, når man har lignet døden fra Lübeck i godt en uge.

På klinikken blev folliklerne scannet til at være mellem 10 og 17 mm og lægen vurderede, at det ville passe med 2 dages ekstra stimulering inden begyndelse på ægløsning. H var med på klinikken og vi havde en rigtig hyggelig dag. Jeg er stadig glad for at blive mødt af en sød og forstående personalegruppe på klinikken, hvor vi efterhånden har mødt mange personaler.
Da lægen var færdig med at scanne og lave nye recepter på medicin, havde vi en samtale med en sygeplejerske, der skulle give information om næste step i behandlingen. Vi var det sidste par denne dag og havde åbenbart god tid, så udover den information vi skulle have, blev der snakket om løst og fast. Det var rigtig dejligt og føltes befriende ikke kun at skulle snakke om alt det hårde.

Jeg er jo et nysgerrigt menneske og synes alt det der kan få en fertilitetsbehandling til at lykkes er vildt interessant. Så til trods for, at det ikke er normal procedure, fik vi lov at stå i døråbningen og se laboratoriet hvor de undersøger æggene og befrugter dem, rummet, hvor de oprenser sæd og rummet hvor frysebeholderne opbevares med de blastocyster der kommer på frys. Da jeg havde lidt energi på kontoen, kørte vi en tur ud til min mor. Jeg hjalp kortvarig med at fjerne lidt ukrudt i haven, men måtte ind og ligge mig, da jeg begyndte at få det dårligt. Men det var SKØNT at være lidt udenfor en dør og få lidt frisk luft på kinderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *