2 positive graviditetstest, stigende hCG, men vi ved stadig ikke om vi er gravide!

Den her ventetid driver mig til vanvid!!!

img_20180923_1914397235708094396469295.jpg
Fredags var testdag. Dagen hvor man finder ud af om man er gravid eller ej…. Troede vi! Men der er så også muligheden ‘’in between’’. Hvad fanden skal det nu sige!!!
Jo, det er sådan at ens hCG gerne skal være over 100 og min var på 51. Jeg havde dagene forinden tisset på 2 graviditetstests, som begge var svagt positive og der var ret meget håb til den pågældende blodprøve.

img_20180928_0611552632284877286275411.jpg

Samme dag begyndte jeg at bløde (som ved en menstruation) og havde blødt mikroskopisk dagene op til testdag. Desuden lå jeg i 45 minutter med ret smertefulde kramper fra underlivet – så det eneste jeg kunne var at ligge stille med varmepude på både mave og ryg og håbe på det snart gik over. Lørdag blødte jeg også og søndag var der stort set ikke noget. Jeg har haft spændinger over lænden, men ingen øvrige smerter.

snapchat-3733017806784773378479575509.jpg
Grundet den lidt for lave værdi, skulle jeg, igen i dag mandag, møde til blodprøvetagning. Jeg gik op til Rigshospitalet for at få lidt motion og luft i ansigtet og sad i venteværelset i 45 minutter, før det blev min tur. Prøven blev taget og jeg gik hjemad igen. Jeg var hjemme ca. kl 10 og ventetiden derfra til jeg kunne få svar, var simpelthen frygtelig. Min krop er begyndt at udvise stresslignende symptomer og jeg har en konstant vrede + frygt inde i kroppen. Det er fuldstændig opslidende det her og vi er kun i gang med vores første forsøg!!
Kl. 13.30 blev jeg nødt til at ringe (grædende) til klinikken, for at høre hvordan det så ud med svarmulighed i dag!? Jeg havde selv downloadet ‘’Min Sundhedsplatform’’ og vil tro jeg har tjekket den 100 gange på 3 timer, for selv at se svaret! Jeg var desperat. Kunne jeg dog ikke bare få svaret at hCG’en var faldet betydeligt og at kroppen var ved at afstøde graviditeten, som jeg havde en klar fornemmelse af…..
Kl. 14 kom jeg igennem og de kunne fortælle, at der var noget galt med systemet, så de kunne ikke se dagens blodprøvesvar. Jeg lagde på og var fuldstændig oprevet over, at skulle vente helt til i morgen – hvordan skulle jeg dog nogensinde falde i søvn?!!
Kl. blev 14.28 og telefonen ringede. Jeg var klar til at høre det faldende tal og klar til at høre om, hvornår vi måtte gå i gang igen!
Men hCG tallet var steget????? HVAD! Til 139. Som stadig er lavt…… og med min blødning over weekenden og smerterne, tegner billedet ikke så godt. Jeg var fuldstændig forvirret… Er der så et lille håb stadigvæk???? og ja det er der. Og det er næsten det værste. Nu skal vi vente til onsdag, hvor jeg skal have taget en ny blodprøve og se om den har tænkt sig fortsat at stige, eller om det begynder at falde. Så vi ved stadig ikke noget….. Mavefornemmelsen der ikke er god, sammen med det lille håb der er plantet i en – det er så ualmindelig hårdt! Der er blevet grædt mange tårer i dag!fb_img_15384166116215317958063297658180.jpg

I morgen skal jeg endelig på arbejde efter en lang sygemelding grundet fysiske bivirkninger, som heldigvis er fuldstændige væk nu. Nu er det bare gået over til at det har givet psyken en massiv udfordring. Alle de tanker der løber gennem mit lille hovede om skiftevis håb og frygt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *