Vi skal en tur i fryseren ?

Så er vi endelig klar igen!

Det har været virkelig skønt med en pause, men der skulle heller ikke gå længere tid nu!

Dagene op undersøgelsen, har været ret hårde. Jeg har været meget nervøs for, om vi fik lov at starte inden jul. Jeg har stadigvæk en for høj vægt, der ligger lige på grænsen og jeg var sygt bange for, at blive afvist! Men vi klarede den!!

Denne gang er det et fryseforsøg. Det vil sige at vi skal bruge et af de befrugtede æg, som vi har i fryseren. De næste 9 dage skal jeg tage 6 mg Østrogen om dagen, med henblik på at gøre livmoderslimhinden tykkere og dermed mere modtagelig for ægget. Når de i alt 10 dage er gået, skal jeg scannes igen og er de tilfredse, planlægges ægopsætningen.

Det er simpelthen så spændende at være igang igen, men også meget nervepirrende. Følelserne sidder helt uden på kroppen, efter sidste forsøg. Det er langt hårdere end jeg havde forventet, men synes stadig vi klarer det godt. Vi snakker meget om det, både her hjemme og med vores omgangskreds og det gør, at det er til at holde ud. – så tak for jer!

Det jeg er mest nervøs for lige nu, er reaktionen (eventuelle bivirkninger) på medicinen. Fagpersonalet siger, at det ikke burde blive særlig slemt, men med den omgang sidst, kræver det en indsats fra min side, ikke allerede at være lidt paranoid. Men, jeg tror på dem indtil andet er bevist!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *