Kreativ smertelindring

En dag, inden vi for alvor var kommet igang med fertilitetsbehandlingen, havde jeg symaskinen fremme. Som barn syede min mor kornsække til at lægge på ømme skuldre og lignende og jeg havde længe tænkt på at gøre det samme.

Og så var der jo ikke andet at gøre, end at komme igang!

Kornsækken er lavet som en inderpose af ren bomuld opdelt i felter og derefter fyldt med hele hvedekerner. Derefter har jeg syet en yderpose i bomuldsstof med et fint mønster.

Begge poser tåler høj varme og kan derfor enten komme i ovnen eller mikroovnen. Jeg har selv varmet den i mikroovnen i ca. 3 minutter, hvorefter den har en dejlig varm temperatur.

Jeg valgte at sy den ret lang, hvilket viste sig at komme mig til gode. Den dag hvor jeg startede med at miste graviditeten havde jeg mange smerter og det smertestillende hjalp ikke tilstrækkeligt. Med en varmepude på både mave og lænd, gjorde det situationen meget mere udholdelig.

Den er nem at sy og kan laves i den form og farve man ønsker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *