En negativ test og en plan for næste forsøg.

D. 27 december gav desværre et negativt blodprøvesvar. Jeg var på arbejde da beskeden blev leveret. Da jeg havde lagt på fra klinikken begyndte tårerne bare at trille. Jeg skulle ringe og give Heine besked og det var bare ikke særlig fedt! Da han tog telefonen hulkede jeg straks jeg hørte hans stemme. Det var hårdt, at vi ikke kunne give hinanden det kram vi begge havde brug for.

Da jeg havde fået grædt færdig gik jeg ned på operationsstuen, for at høre mine kollegaer, om det var ok jeg lige sad lidt inden jeg kom ned og tog over igen og i det jeg skulle spørge, trillede tårerne ned ad kinderne igen… Søde søde kollegaer gav en masse gode kram og mange søde ord med på vejen og en af de læger der var på vores stue den dag, tog sig tid til at sidde at snakke 25 min med mig! Det var GULD værd. Hun er nemlig både gynækolog på fertilitetsklinikken og laver gynækologiske operationer, så hun forstod fuldstændig alt hvad jeg havde behov for at læsse ud. Tak tak tak for alle jer søde støttende kollegaer!

Og ikke mindst tak til dig bedste Heine. Du er så støttende, når jeg synes det er aller hårdest. Du er den mest bredskuldrede person jeg kender og den bedste kæreste jeg kan ønske mig! Tak for blomster og tak for dig❤️

I dag er der 2 dage til vi går igang igen – denne gang i et ustimuleret fryseforsøg. Det vil sige, at jeg har haft 11 dages medicinfri!!! Det har virkelig været rart! Det er en ret stor stressfaktor, at skulle tage forskellig medicin 5 gange i døgnet på nogenlunde bestemte tidspunkter og lige meget hvor jeg skulle hen, altid være sikker på, at medicinen var med på tur.

Det har været godt med lidt ro til kroppen, lidt gode drinks nytårsaften og ellers bare være mig selv uden fokus på behandling. Men nu begynder bekymringerne lige så stille at melde sig, forud for scanningen i overmorgen… Der er som sådan ikke det helt store at bekymre sig om. Det værste der kan ske, er at jeg har ægløsning før det opdages på de kommende scanninger, hvilke vil udsætte forsøget en måned. Men der ligger en del andre tanker i forbindelse med hele behandlingen. Vi har nu “kun” befrugtede æg tilbage på det første forsøg. Hvis det her bliver til noget, har vi et æg der kan gemmes til en søskende (inden for 5 år, vel at mærke). Hvis det ikke bliver til noget, men det sidste æg gør, vil det betyde, at vi kommer til at skulle betale for at få et barn mere og der kan nok regnes med en udgift på over 50.000 kr. Og lige nu og her, er det som sådan ikke noget, der behøver at herske bekymringer om, men tankehelvede kan man ikke altid selv styre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *