En kort opdatering

I lørdags fik vi lagt vores sidste blastocyst op. En fin blastocyst med karakteren 4AB. Den var startet hatching i laboratoriet. Denne her gang kan jeg mærke, at jeg har glædet mig rigtig meget! Det er stadig med lidt blandede følelser, da det er det sidste æg fra vores første ægudtagning. Håbet for at det sætter sig, frygten for, at det ikke gør. Hvis det ikke sætter sig er der en ægudtagning i sigte. Hvis det sætter sig, har vi ikke nogen på frys til en søskende. Og det er en del af det her game!

Jeg håber inderligt, at vi skal have en lille spire med til Island i marts måned. Uanset hvad, bliver marts måned en pause måned. Hvis testen er negativ, har vi begge brug for lige at trække vejret og mærke os selv, inden vi går i gang med andet forsøg.

Vi har planlagt en 10 dages rejse på Island, hvor vi skal bo tæt på en barndomsveninde, der er flyttet til Island. Vi glæder os begge utrolig meget til at trække stikket og bare nyde hinanden og et frirum fra en hverdag der har været ret vild det sidste halve år.

Men inden rejsen påbegyndes, har vi lige to testdage. Jeg får nemlig hCG støtte denne gang, som er en mulighed ved ustimuleret forsøg. Det vil sige jeg skal tage 8 klik af en Ovitrelle pen 3 gange med 3 dages mellemrum. Dette gøres for at “snyde” kroppen lidt til at tro den er gravid. Det er en ret gammel teknik man ikke bruger som standard, men grundet det er vores fjerde oplægning af fine blastocyster uden resultat, foreslog gynækologen at forsøge med det denne gang. Første testdag er d. 27/2, hvor der er mulighed for, at prøven kan være falsk forhøjet, på grund af Ovitrellen. Derfor er der planlagt en ekstra blodprøve d. 4/3,som er den vi endeligt kan regne med. Så der er lidt ekstra ventetid denne gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *